Tjejresan 6–11 oktober

Resan anordnas i samarbete med Smarttravel. Bokar gör du på smarttravel.se

Nu förlängt anmälningsdatum till 31/7 2017!!

Häng med på årets bästa tjejresa till soliga Dubai 6–11 oktober 2017!

Oavsett om ni är ett tjejgäng eller om du vill resa ensam så passar denna resa! Tanken är att ni under resans gång också ges möjlighet till nya härliga bekantskaper. Resan kommer att bjuda på häftiga och skräddarsydda upplägg och aktiviteter samtidigt som mycket tid på egen hand kommer att finnas. Inför och under hela resan har ni dessutom tillgång till en svensk Dubaiexpert som gärna bjuder på tips och råd.

Vad sägs om en skräddarsydd ökenupplevelse? Ni startar tidigt om morgonen och intar frukost ute i öknen. Sedan bjuds det på bootcamp och inspirationsföreläsning av svenska tjejer som bor och har karriär i Dubai. Ni tar er ut i öknen med fartfyllda jeepar och avslutar med gemensam lunch ute i sanddynerna. I programmet finns även Yoga på stranden och barrunda med ladies night- erbjudanden. Bor gör ni på ett av Dubais bästa Beach resorts, Habtoor Grand Beach Resort & Spa. Välkomstmiddagen intar ni på en båt i Dubai Marina.

Ni bjuds också på heldag med skräddarsydd sightseeing i både Dubai och Abu Dhabi. Information blandat med massa härligt skvaller utlovas. Ni kommer få se den coola palmön, Palm Jumeirah, Dubai Mall (ett av världens största shoppingcenter), Burj Al Arab (världens enda 7-stjärniga hotell), berömda Emirates Palace och moskén i Abu Dhabi för att nämna lite. Dagen avslutas med promenad, löpning alternativt cykling på den berömda F1 banan i Abu Dhabi.

Pris per person: 14 895 SEK

  

I resan ingår:

  • Flyg t/r Stockholm med EMIRATES, ett av världens bästa flygbolag
  • 5 nätter i dubbelrum på 5-stjärniga Habtoor Grand Beach Resort & Spa.
  • Frukost samtliga dagar
  • Välkomstmiddag i form av middagskryssning på Dubai Marina med läsk och vatten
  • Transfer t/r flygplatsen
  • 1 yogatimme på stranden
  • Barrunda a la ladies night med transfer till två utvalda barer och minst 4st drinkar
  • Ökenupplevelser; jeepsafari, bootcamp, frukost, 2st inspirationsföreläsningar, lunch på ökencamp
  • Heldagssightseeing i Dubai & Abu Dhabi inklusive avslut med träning på den berömda F1banan.