Tjejresan 2017- samarbeten!

Häng med på tjejresa till Dubai i oktober!

Jeepsafari DubaiBurj KhalifaSoukerna Dubai

Häng med på årets bästa Tjejresa till soliga DUBAI

6-11 oktober 2017-bokas på smarttravel.se

Ni har säkert sett att vi har nämnt vår kommande tjejresa i oktober några gånger på våra sociala medier och även här på bloggen och hemsidan. Det kommer verkligen bli den bästa tjejresan är vi säkra på! Tjejhäng, bubbel, drinkar, lite lagom med härlig träning, god mat, fantastiska miljöer, spännande ökendyner, föreläsningar och massa skratt och gemenskap utlovar vi på denna resa. Vi har också samarbetat med några fantastiska tjejer och kvinnor  i Sverige som också tycker att vårt Ditt Dubai-koncept är väldigt roligt och positivt. Vi är otroligt glada för alla dessa samarbeten och höjer hatten i ett stort TACK till alla våra influencers som skrivit så fina saker om vår kommande resa.

De härliga tjejerna Anna och Paulina följer med på resan, och gör ett fantastiskt jobb för att fler ska få ta del av detta härliga upplägg den 6-11 oktober i Dubai. De inspirerande resebloggarna Resfredag (Annika), Livet från den ljusa sidan (Lisa) och Liniz Travel (Lina) samt Adaras Blogazine är också starka och härliga kvinnor som skrivit och tipsat om denna kommande tjejresa. Dessutom har vi ett samarbete just nu med kvinnliga nätverket Passion 4 Business där resan är ett av de mest lästa klippen i deras senaste nyhetsbrev, vilket vi såklart tycker är väldigt roligt. Flera av dessa personer och nätverk kan även erbjuda lite rabatt på resan vid bokning via deras olika portaler.  Se här även länkar till deras fina inlägg om resan, samt deras konton på instagram, som också nämnt vår resa flera gånger.

Vi längtar så efter att få visa massa härliga tjejer vårt eget Dubai i oktober! Ses vi där?

Obs! tack vare våra snälla partners på plats så förlänger vi nu anmälningstiden till 31/7- så att några fler ska få chansen att följa med till Dubai!

Anna Truelsen från My Lovely Things –  läs inlägg här följ henne även på @truelsen

Paulina  från 4Shape –  läs inlägg här  följ henne även på @paulina_sweden

Resfredag –  läs inlägg här följ henne även på @resfredag

Livet från den ljusa sidan –  läs inlägg här följ henne även på @livetfrandenljusasidan.se

Liniz Travel – läs inlägg här följ henne även på @liniztravel

ADARAS Blogazine  –  läs inlägg här följ henne även på @adaras

Passion 4 Business nätverk – hemsida  http://passionforbusiness.se/ Följ dem även på  @passionforbusiness