Fotocredit shortlistings

Tack för feedback!

Det är så roligt att vi är igång med Ditt Dubai, och vi vill tacka för all positiv feedback som vi fått sedan lanseringen förra veckan. Det verkar vara fler än vi som tycker Dubai är ett lovande resmål för tjejresor i olika utformningar!

Det är flera som hört av sig och gett feedback för hemsidan, och även avseende konceptet med våra olika resepaket till Dubai och Abu Dhabi. Det tycker vi är jättekul såklart. All feedback är välkommen, och vi jobbar kontinuerligt med att både hemsidan och information på sociala medier ska vara både användarvänlig, uppdaterad och intressant för alla våra nya följare. Just nu jobbar vi med lite olika idéer för olika kampanjer och öppningserbjudanden, som vi kommer lansera inom kommande veckor. Följ oss på Ditt Dubai facebooksidan och på Instagram under @dittdubai för den senaste informationen.

Vi har även fått lite olika frågor avseende upplägget med att våra paket inte innehåller flyg, så vi tar upp det centralt här. Vi bokar  inte flyget, men vi kan såklart rekommendera partners som gör det, om ni behöver hjälp med den biten. Alternativt kan vi rekommendera olika länkar på internet för att hitta bra flygalternativ med olika flygbolag till UAE. Vi vill att ni ska ha så mycket flexibilitet som möjligt för resor med Ditt Dubai, så ni väljer själva både resedatumen och vilket flygalternativ som passar ert sällskap bäst. Vi kan sedan anpassa era DD-paket efter hur era flygtider ser ut efter ni bokat, om ni ankommer med morgon-, kvälls-, eller nattflyg exempelvis. Allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er resa till Dubai och Abu Dhabi. Kontakta oss på info@dittdubai.se för mer tips angående detta.

Emirates flyger direkt från Stockholm till Dubai dagligen
Foto credit Emirates

Emirates flyger direkt från Stockholm till Dubai dagligen, och räknas även som ett av världens mest välrenommerade flygbolag. Se deras hemsida  för mer information om deras flyg från Sverige. Även Norwegian flyger direkt från Stockholm flera dagar i veckan.