Resemässa i Dubai- mycket på gång!

Varje vår är det en stor resemässa i Dubai, som heter Arabian Travel Market. Den pågår denna vecka och vi har varit där för att uppdatera oss om kommande projekt och aktiviteter för höstens Ditt Dubai-kunder. Mässan är en spännande plats, för det finns alltid flera nya aktiviteter och hotell som väntar på att upptäckas här nere. Det sjuder av aktivitet och en ”inget är omöjligt- inställning” som är väldigt fascinerande.

Vi fick t.ex presentationer om några nya trevliga boutique hotell, som definitivt skulle kunna passa cityresande shoppingsugna tjejer. Vi tog även info om några nya spännande underhållningsprojekt som öppnar i höst, och pratade med olika leverantörer för våra olika tillägg till våra resepaket, för att kunna erbjuda nya roliga kombinationer.  Sånt där som ger en extra kick till upplevelsen och hela resan. Så som vi vill att ni ska känna det när ni kommer hit!

Några av favoriterna på mässan var La Perle, en stor vattenshow med akrobater liknande Cirque Du Soleil i Las Vegas, som öppnar i slutet av sommaren- och en ny arabisk restaurangupplevelse som erbjuder både kultur och underhållning samt bra tillfälle att testa det arabiska köket, även inne i city (inte bara i öknen). Och lite nyttig info om museumen som öppnar under året nära Abu Dhabi. Det är sånt här som gör att vi älskar att jobba med Dubai och Abu Dhabi som resmål- det kommer hela tiden nya unika upplevelser och koncept som gör båda städerna så härliga att besöka- även för de som kanske varit här tidigare. Vi ser fram emot en spännande säsong efter all info vi mottagit och alla partners vi knutit nya kontakter med- i syfte att verkligen vara de resmålsexperter ni förväntar er av oss när ni reser med Ditt Dubai!