Om Malin

Jag har jobbat för Dubai Turist & Handelskontor i Norden i 4 år, samt varit reseledare och eventkoordinator och jobbat inom hotellbranschen för att nämna en del av min bakgrund. Efter några år utomlands och därefter 8 år i Stockholm bor jag nu med min familj i Lerum strax utanför Göteborg. Träning och hälsa är en stor passion för mig, ett intresse jag även gjort till ett arbete: jag är licensierad personlig tränare och driver Shape My Life som erbjuder främst mamma- och gravidträning. Jag gillar också att resa liksom skog och natur, och om somrarna blir det en del segling och skärgårdsliv.

Jag förälskade mig i Dubai från första stund. Min första resa dit var en sista minuten-resa under studietiden. Där och då sa jag till mig själv att jag ska komma tillbaka hit många gånger, och att jag ska jobba med Dubai på ett eller annat sätt. Det är 10 år sedan nu.

Mina Dubaifavoriter

Oj, det är en del … det är svårt att välja! Det som tilltalar mig mest är helt klart mixen av olika kulturer, lyx och det enkla, storstad och sol/bad. Kombinationen av storstadspuls och det totala lugnet i öknen. Nattlivet är även det en hit. Med service i toppklass blir till och med den eventuella krogkön en trevlig upplevelse! Jag missar inte heller en läcker och superbillig måltid på det enkla lilla haket Ravi i det äldre området Satwa.

Kontakt

malin@dittdubai.se