Om Linda

Jag hade jobbat flera år som reseledare och konferensbokare samt inom hotell och restaurang innan jag kom till Dubai för första gången 2006. Då var det som praktikant på en inkommande turoperatör under en ledarskapsutbildning inom event och turism. 2007, efter avslutad utbildning, kom jag tillbaka och jobbade då med account management, försäljning och marknadsföring mot Norden för samma turoperatör. Sedan såg jag behovet av en lokal skandinavisk kontakt för agenter och eventbokare här nere. Så 2008 startade jag mitt bokningsbolag Clever Travel Consulting,  som bokar och sätter ihop kreativa program i Dubai och UAE för företagsgrupper, studieresor och inkommande delegationer. Min avsikt med företaget har alltid varit att erbjuda proffsigt organiserade program med ärlig och uppdaterad information om resmålet, både positiv och negativ. För mig är det även viktigt att erbjuda snabb kommunikation och service i toppklass. Och nu är det dags att erbjuda samma service för privatresenärer från Ditt Dubai!

Nu bor jag med min familj mellan Dubai och Abu Dhabi, och efter nästan 11 år i landet trivs jag fortfarande jättebra. På fritiden gillar jag att träna, resa över hela världen och äta god mat och jag samlar konstant på nya upplevelser – i både lyxig och enkel förpackning. Somrarna tillbringar jag fortfarande i Sverige.

Mina Dubaifavoriter

Listan uppdateras konstant med nya favoritställen och upplevelser. Jag älskar fortfarande Dubaifontänen och en middag i Madinat Jumeirah-komplexet är en återkommande favorit. Friday brunch är en total matupplevelse och även lyxig afternoon tea på något av de finare hotellen. En promenad på Dubai Marina Walk i solnedgången eller en båttur längs marinan och palmen är underbart varje gång. Nya Kite Beach, områdena La Mer och Citywalk samt Dubai Canal Project är stora uppfräschningar som skett i Dubai de senaste åren och seglat upp som nya favoriter. Jag tycker att besökare i Dubai ska försöka se flera olika stadsdelar, inklusive den gamla delen och creeken, och verkligen uppleva de fantastiska kontraster som finns i Dubai. Öknen är en annan personlig favorit, då kanske i lite mer avskalat format än på de stora safaricamperna. En egen lägereld, vandring över dynerna, soluppgången en tidig morgon eller en natt på något av de fantastiska ökenhotellen i närheten av Dubai och Abu Dhabi är en suverän upplevelse.

Kontakt

linda@dittdubai.se