Nylansering! Bättre, billigare Ditt Dubai

Nu var det ett tag sedan ni hörde av oss. Men det betyder inte att vi har legat på latsidan. Även om vi sätter kvalitet främst, och handplockar hotell och aktiviteter som vi vet är grymma och ger ”value for money” så är ju money i sig en viktig fråga. Vem vill inte ha bästa möjliga upplägg till bästa möjliga pris? 😊 Så med detta i åtanke har vi gjort vissa korrigeringar i vårt utbud. Vi har valt ut fasta resedatum. Väl markerat i kalendern som bokningsbara datum. På så vis kan vi behålla våra skräddarsydda upplägg samtidigt som vi kan pressa priserna vilket gynnar er kunder. Dessutom har vi har sett över vårt utbud, plockat bort några hotell, valt in nya och korrigerat lite bland upplägg och aktiviteter i stort.

Ytterligare en förändring som vi tror kommer påverka er positivt är att vi har ändrat minimiantal från 6 personer till 4.

Vi håller även på att uppdatera våra tilläggsaktiviteter. Några kommer att försvinna och några förändras, men framförallt kommer vi att presentera nya, annorlunda, skräddarsydda och grymma upplägg som ni inte finner hos någon annan arrangör. Stay tuned! Önskar ni i nuläget boka tilläggsaktivitet vänligen kontakta info@dittdubai.se.

Så med detta hälsar vi återigen er varmt välkomna till Ditt Dubai, och vi ser fram mot att ta emot er på plats!