Nya hotell för Ditt Dubai!

Nya hotell för Ditt Dubai!

Vad roligt det är att vi precis kunnat nylansera våra DD-paket, med ännu billigare priser och bättre uppdaterat innehåll- men fortfarande med samma personliga och skräddarsydda service! En av anledningarna till att vi kunnat pressa priserna på paketen är att vi dels valt ut fasta resedatum under året, och dels valt att ta bort några av våra tidigare hotell och ersätta dem med nya. Fasta datum gör att vi kan undvika de perioder när hotellen i Dubai är som dyrast, och ger oss lite mer flexibilitet-allt för att kunna erbjuda lite extra service och omtanke när ni bokar ett av våra paket i Dubai.

Att vi väljer att ta bort några av hotellen gör också att vi kan pressa priserna lite ytterligare. Samtidigt har det tillkommit flera nya trevliga hotell i Dubai, som vi har inspekterat personligen- och tycker passar bra för vårt koncept och vad vi vill erbjuda för tjejresor hit. Därför har vi nu 5 hotell i varje kategori, som ger mer flexibilitet och möjlighet att välja mellan olika lägen i Dubai som passar just ert sällskap.

Alla hotellen är personligt utvalda av Ditt Dubai-teamet. Antingen för att de har ett väldigt bra läge, eller erbjuder faciliteter som passar just tjejresekonceptet. Antingen är de nära shopping, har bra restauranger och faciliteter på hotellet, trevliga ladies nights, bra nattliv på området, eller erbjuder helt enkelt väldigt bra value för våra gäster. Se nedan de nya hotell som tillkommit i våra respektive paketkategorier- och deras bästa features enligt oss på Ditt Dubai!

Brons- Wyndham Dubai marina. Vi är väldigt glada att nu kunna erbjuda ett bronshotell även i Dubai marina, den vibrerande och populära stadsdelen i Dubai där det finns både härlig strand, restauranger, aktiviteter, shopping och ett pulserande nattliv inom gångavstånd.  Wyndham är fräscht och trevligt och har både bra restauranger och gångavstånd till JBR och The Beachområdet (ca 15 min till public beach från hotellet).

Brons- Rove Trade Centre. Rove är ett av våra favoritkoncept i Dubai senaste åren när det gäller hotell. Bra value, bra lägen nära populära områden vi gillar-och som våra kunder också gillar. Trade Centre hotellet öppnade i slutet av 2017 och ligger nära Sheikh Zayed Road (med flertalet nattklubbar och barer inom några min gångavstånd), multikulturella Satwa (där ni kan sy upp nästan vilka klädesplagg som helst på några dagar!) och även bara ca 10 min med taxi från  det nya läckra strandområdet La Mer i Jumeirah.

Silver- Westin Al Habtoor City. Habtoor City är ett nyöppnat komplex med 3 fina hotell.  Vi har valt att inkludera Westin i vår silverkategori och W Hotell i guldkategorin. Här bor ni nära nya Dubai Canal, som kommer bli en ny hub i Dubai inom kort med både marina och trevlig promenadsträcka längs kanalen. Gäster i komplexet har access till flertalet restauranger, nattklubbar och barer och det finns flera bra ladies nights och Friday Brunch deals inom komplexet. Dessutom erbjuder dessa hotell mycket bra value jämfört med hur dessa high end hotellkedjor vanligen är prissatta. Ni får med andra ord väldigt bra value for money på båda dessa hotell.  Dessutom ett läge bara 5-10 min med taxi från Dubai Mall och Burj Khalifa.

 

Guld- W Hotell Al Habtoor City. W är ett designkoncept inom hotell som erbjuder både väldigt trendiga och läckra rum, och även ett koncept för nattliv som är känt från flera andra ställen i världen, t.ex Miami, Barcelona och Hong Kong. De har ofta några av de bästa och mest välbesökta nattklubbarna, och W i Dubai är inget undantag. Nattklubben Boa och poolklubben Wet Deck är några av de populäraste ställena i Dubai just nu.

 

Guld- Rixos Premium Jumeirah Beach. Nyöppnat hotell från 2017, med toppläge direkt på JBR The Beach- stranden, egen privat beachklubb, flertalet nya trendiga restauranger och även två populära nattklubbar på hotellet. Här bor ni i läckert designade rum och har hela Dubai marinas otroliga utbud av aktiviteter precis runt hörnet.  Passar både för partygänget och väninnorna som gärna vill ha nära till det mesta, samt njuta av god mat och dryck utan att behöva ta sig så långt från hotellet.