Komboresan Dubai och Abu Dhabi

Detta paket passar er som är nyfikna på både Dubai och Abu Dhabi. ”Varför välja när vi kan göra en kombo?” är ert motto! Transfertiden mellan de båda emiraten är en knapp timme, så en kombination funkar toppen. Huruvida ni väljer att flyga till Dubai eller Abu Dhabi och vilket emirat ni vill börja och avsluta i styr ni själva, då resan lätt kan anpassas efter ert val. Här får ni helt klart det bästa av två världar, dessutom med skräddarsydda aktiviteter.

Pris per person: 9 249 SEK

  

I resan ingår:

* I våra paket ingår boende i någon av våra tre hotellkategorier: Brons, Silver eller Guld. Det innebär att ni har olika hotell att välja mellan beroende på vilket läge ni önskar eller ert syfte med resan. De utvalda hotellen är alla handplockade av Ditt Dubais team och finns beskrivna under Hotell. Vid bokning ber vi er att lämna önskemål om vilket/vilka hotellalternativ ni i första hand önskar. Ange gärna minst två alternativ från den valda kategorin. Vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose önskemål, men vi reserverar oss för eventuell fullbeläggning, större event eller oväntade prishöjningar på ert förstahandsval. I de fall vi ej kan tillgodose ert förstahandsval erbjuder vi något av de andra alternativen inom bokad kategori. Finns flera olika möjligheter så meddelar vi givetvis det till er som kund, så att ni kan välja vad som passar er bäst.
** Turen kan komma att delas med andra härliga tjejer som reser med Ditt Dubai.

*** Mail besvaras inom 24 timmar 7 dagar i veckan. Telefontider är mån-fre 9–11 samt 13–15.
**** Sms/mail/Messenger/Whats app besvaras inom 1 timma dagtid (8–19 UAE). Telefontid under resans samtliga dagar är 09–11 och 15–16.