Hösten är här!

Efter en härlig sommar spenderad i de härliga svenska skogarna och sjöarna är vi åter på plats i Dubai och Abu Dhabi för en väldigt spännande höst. Det är fortfarande rätt varmt i UAE och just nu tillbringar vi ett par veckor inomhus- med att förbereda för kommande bokningar och uppdatera våra nuvarande paket. Hösten är vanligen en väldigt intensiv period i Dubai, det händer mycket och är många roliga events på gång i staden. Vi kollar in lite nya hotell som kan vara lämpliga för vårt koncept, uppdaterar oss lite med leverantörer och samarbetspartners och funderar över lite nya spännande tilläggsaktiviteter att erbjuda för våra resenärer. Inom kort kommer vi presentera lite härliga nyheter och nya möjliga kombinationer för våra DD-resenärer, som vi tror ni verkligen kommer att gilla.

Sommaren i Sverige var ju vädermässigt ingen sensation denna omgång, åtminstone vi hade en hel del regn och blåst runt olika landsändar i hemlandet. Visst vore det härligt att kicka igång hösten med en liten tripp till Dubai eller Abu Dhabi med några väninnor? Sol,härliga bad, shopping, upplevelser, ökendyner, fantastisk mat, goda drinkar och lite avkoppling på spa kanske låter lite lockande? Snart när hösten anlänt på riktigt så blir det med största sannolikhet mer regn i Sverige…. Då börjar den allra härligaste perioden i Dubai 🙂

För att fira in höstens antågande så erbjuder vi 1000 kr rabatt på valfritt DD-paket per person. Dra ihop några vänner, kolla lämpliga datum och flyg, och boka er resa med oss. Vi kommer ta hand om er på bästa sätt i Dubai! Ange kod BloggDDaug  vid bokning för att erhålla rabatten. Gäller för alla nybokningar av våra befintliga paket till 30/9 2017. Vi ser fram att få erbjuda er lite sol och service i Dubai under hösten!!