Friday Brunch – Dubai eller Abu Dhabi

Detta är en riktig institution i UAE! Om ni gillar mat och dryck så är detta en oförglömlig upplevelse! På fredagar, som är helg i UAE, dukas det upp otroliga bufféer med mat från alla världens hörs på praktiskt taget nästan alla hotell. Det är open kitchens, alla möjliga olika kök, temabruncher, skaldjursbuffér och otroliga dessertbord. Krydda det med obegränsade dryckespaket med allt från öl,vin, cocktails och bubbel till den finaste champagne så har ni ett value for money koncept som är verkligen rekommenderat! Även om ni föreställer er massor av mat så kommer ni troligen inte i närheten av utbudet på dessa Friday Brunches… Måste upplevas för att förstå. Många klär även upp sig för detta tillfälle, och vissa ställen erbjuder även olika after brunch parties och pool parties på hotellet, med rabatter på entrén för brunchbesökare.

Vi erbjuder er att boka in en Friday Brunch med obegränsad konsumtion av house beverages på något av våra utvalda Brunchhotell i Dubai eller Abu Dhabi. Missa inte detta. Även om priset för en måltid låter lite högre än vanligt, så lovar vi att detta är fantastisk value för det ni får för pengarna! Ska ni unna er något utöver det vanliga under er vistelse i Dubai så är det en lyxig Friday Brunch!

Ingår

Friday Brunch på utvalt brunchhotell i Dubai eller Abu Dhabi, inklusive house beverages/alkoholpaket. Tillägg kan göras för bubbel/champagnepaket om detta är intressant samt för transfers vid behov.

Tidsåtgång

Fredagar, oftast kl 12.30/13-16 (tiden behövs, vi lovar!)

Pris

Kontakta oss för priser på alla upplevelser och tillägg!