Följ med på tjejresa i oktober!

Ditt Dubai anordnar tjejresa special i oktober!

Vårt grundkoncept är att ge er flexibilitet och möjlighet att boka era resor till Dubai och Abu Dhabi på de datum som passar er, och även för ett mindre sällskap. Men vi gillar också att erbjuda koncept som innebär nya bekantskaper och upplevelser som ibland är svårare att få i en liten grupp, både av kostnadsskäl eller andra anledningar. Därför är vi väldigt glada att även kunna erbjuda en tjejresa de luxe på ett fast datum, med möjlighet att uppleva flera av våra Ditt Dubai- koncept på en och samma resa. Och tack vare samarbetsvilliga partners och leverantörer, samt samarbete med vår partner smarttravel i Göteborg, kan vi erbjuda ett helhetskoncept inklusive flyg, boende och aktiviteter till ett mycket fördelaktigt pris. Datumen är 6-11 oktober och vi utlovar en upplevelse utöver det vanliga under dessa dagar. Vårt Ditt Dubai- team kommer göra allt för att denna resa ska bli den bästa tjejresan ni någonsin varit på. Vi kommer visa en kombination av vårt skräddarsydda sightseeingupplägg, inklusive kombinera med att ta er till Abu Dhabi över dagen. Vi kommer ta med lite olika träningsmoment i programmet, såsom yoga på stranden i Dubai, och även det roliga upplägget med att gå, springa eller cykla på F1-banan i Abu Dhabi. Det är verkligen en otrolig upplevelse att jogga eller promenera under världens enda hotell som ligger över en F1-bana, som lyses upp som ett rymdskepp för alla deltagare när solen går ner över banan.

Vi har även planerat en heldag i öknen för denna resa, en skräddarsydd upplevelse som innebär avresa tidig morgon, jeepsafari ut i dynerna, frukost i öknen och sedan både en svettig bootcamp och inspirerande föreläsningar av svenska kvinnor som bor och lever i Dubai och UAE. Vill ni inte göra bootcamp kan ni njuta av stillheten i öknen uppe på en egen sanddyn. Vi äter välkomstmiddag på en dhowbåt i läckra Dubai marina med alla skyskraporna blinkandes runt oss, och vi tar er även med på ett av de bästa koncepten som finns i Dubai- ladies night med gratis drinkar!

Denna resa ger en introduktion till våra koncept och kombinerar aktiviteter och innehåll från brons, silver, kombo och guldpaketen. Vi lägger även in egen tid där ni kan välja att umgås med de ni känner, nyligen lärt känna eller bara hänga på egen hand i Dubai och njuta av sol och bad eller shopping. Allt ovan erbjuds till ett pris som är lägre än vårt tjejrese guldpaket- trots boende på ett av våra bästa guldhotell och med flyget inkluderat med Emirates, ett av världens bästa flygbolag. Vår expertis om både Dubai och Abu Dhabi får ni på köpet.

Mer information om resan och bokning hittar ni här på hemsidan och via smarttravels sida.

Vad väntar ni på? Välkomna till Dubai i oktober med oss!

Ditt Dubai-teamet

Emirates flyger direkt från Stockholm till Dubai dagligen
Foto credit Emirates