Bokningsvillkor

Nedanstående villkor gäller för samtliga paket som presenteras på hemsidan.

Alla våra paket är exklusive flygresa, vi bokar inte flyg men vi kan assistera med partners som kan boka detta vid behov.

Alla paketen avser bokningar och resor under 2018. För bokningar efter 2018 kontakta oss direkt för en skräddarsydd offert, då hotellpriserna kan variera efter Dec 2018. Paketpriset gäller endast de datum som anges som bokningsbara i bokningskalendern varje månad. För andra datum kontakta oss för skräddarsydd offert.

Alla priser är inklusive nuvarande skatter, avgifter och nuvarande VAT/moms i Dubai, om dessa skatter ändras kan även paketpriset komma att ändras från Ditt Dubai. Vi reserverar oss också för valutaförändringar mellan AED – SEK.

Paketen kan endast bokas till det innehåll som varje respektive paket har angett i paketbeskrivningen- det är inte möjligt att bara boka en del av aktiviteterna i paketen. Vi refererar då istället till våra tilläggsval, som går att boka till paketen separat.

På hotellen ingår frukost under resans dagar och även lokala hotellskatter, utom Dubai City tax.

Dubai City tax /Tourism Dirham- Dubai government tar sedan 2014 ut en separat citytax för alla turister i sovrum antingen i hotellrum eller lägenheter. Denna avgift är på 10-20 AED per rum per natt beroende på kategori av hotell- och betalas direkt till hotellet vid check out.  OBSERVERA denna citytax är inte inkluderat i paketen.

Samtliga paketpriser avser alla minimum 4 personer per bokning om inte annat anges, och avser 5 nätter- för sällskap under detta antal eller mindre antal nätter kontakta oss direkt för ett skräddarsytt paket. Paketpriser avser del i dubbelrum på hotellen. Enkelrumstillägg beror på vald kategori av hotell och datum.

Om ni vill boka ett paket med mer än 6 rum totalt på hotellen (enkel eller dubbel/twin rum) så kontakta oss direkt för skräddarsydd offert.

Om önskat förstahandsval av hotell är fullbokat på de önskade datumen så erbjuder vi ett likvärdigt hotell inom samma kategori, efter kommunikation med kunden.

Namnen på alla resenärerna måste anges vid bokningen, med samma namn som i passet som används vid check in. Namnändringar efter bekräftad bokning innebär tilläggskostnad från hotellen.

Samtliga resenärer ansvarar själva för att ha en giltig reseförsäkring.

Ditt Dubai tar inte något ansvar rörande flygförseningar, flygstrejk eller flygbolagskonkurs som kan komma att påverka resan.

Betalning

Bokning på hemsidan är bindande. Efter mottagen bokning faktureras en bokningsavgift på 500 SEK per person, som betalas inom 10 dagar för att säkra bokningen. Denna bokningsavgift ingår i resans pris och räknas sedan bort från totalbeloppet.

Slutbetalning av hela paketet görs senast 5 veckor innan ankomst till Ditt Dubai, dvs. beloppet ska vara Ditt Dubai tillhanda 5 veckor innan avresan.

Avbokningar

Avbokning av bokat paket kan göras fram till sista betalningsdag för resan. Alla avbokningar måste skickas skriftligen till Ditt Dubai. För avbokad resa är bokningsavgiften på 500 SEK per person ej återbetalningsbar.

Vid avbokning senast 8 veckor före avresa återbetalas hela beloppet minus anmälningsavgiften

Vid avbokning senast 6 veckor före avresa återbetalas 50% av beloppet minus anmälningsavgiften

Vid avboknings senare än 4 veckor före avresa debiteras 100 % av resans kostnad.

Angående EU:s nya dataskyddsförordning GDPR (General Data Protection Regulation)

Vi önskar informera dig om att vi sparar dina personliga registrerade uppgifter i samband med din bokning.

Ändamålet med att vi sparar personuppgifterna: Utskick av nyhetsbrev, inbjudningar och annan relevant information.

Utlämning av uppgifter: Vi lämnar inte ut dina kontaktuppgifter till annan part, utan finns endast registrerade för angivet ändamål.

Önskar du tas bort från vårt register, vänligen meddela oss detta i samband med din bokning.