Äntligen!

Efter flera månader av planering, rekande och många långa diskussioner om vilka aktiviteter och upplägg som egentligen är bäst i Dubai och Abu Dhabi- så är vi nu äntligen redo att släppa loss allt vi funderat på under Ditt Dubai! Ända sedan jag började jobba med Dubai och UAE som turistdestination 2006 så har jag tyckt att det verkligen är en perfekt destination för just tjejresor. Här finns verkligen ALLT- sol och bad och fina stränder, trevligt vinterklimat, fantastisk shopping och modemedvetenhet, storstadspuls, glamour, suveräna hotell med faciliteter och service som matchar ( eller i vårt tycke, ofta är bättre än!) vilken storstad som helst i Europa, USA eller Asien, otroligt utbud av mat och dryck för alla budgetar, spa treatments i världsklass – och dessutom med mycket trevliga ladies night concept på barerna och nattklubbarna!

När vi säger tjejresor, så kanske det för tankarna främst till resor för yngre, soltörstande, partyglada tjejer. Det är absolut inte bara det vi menar- för oss är tjejresor ett koncept som funkar både för yngre och äldre- och Dubai kan verkligen matcha aktiviteter efter precis vad ert gäng gillar och är ute efter- vare sig det är träning, spaupplevelser, sol och bad, god mat, nattliv (antingen detta är på coola nattklubbar med sena nätter och party- eller bara en barrunda med vänner på de bästa skybarerna- med goda cocktails/mocktails och vacker solnedgång), spännande adrenalinfyllda aktiviteter eller mer kulturella, avslappnande och historiska sådana. Vi kan matcha allas olika syften och önskemål för Dubai och UAE. Kanske ni är ett gäng som firar någon speciell födelsedag, eller funderar på resmål för er årliga ”komma-iväg-utan-barn-med-kompisar-resa”.  Eller så är det kvinnorna i familjen i olika generationer som planerar några dagar iväg för trevliga upplevelser och semesterlyx. Eller så vill ni ha just fest och party, då fixar vi ett program med det med!

När vi planerade våra koncept så utgick vi lite efter hur vi själva funkar när vi reser. T.e x att ha lite valfrihet för hur mycket aktiviteter som ska vara inkluderat, möjlighet att bestämma eller uppgradera upplevelser lite på plats, vilka typer av hotell som passar- och lägga resorna på de datum som funkar för oss. Många temabaserade resor med antingen träning, mat- eller livsstilstema är ju ofta endast på utvalda datum, och för en större (=lite mer opersonlig) grupp. Det är absolut trevligt koncept i sig, men vi tänkte att vi vill erbjuda lite mer valfrihet och flexibilitet, och samtidigt kunna ge ett program för bara ett mindre sällskap, och storlek som ett tjej/kompisgäng verkade då som klockrent för oss. Att kunderna ska kunna välja vilket flygbolag (och därmed prisnivå på flyget!) var också grundtanken för våra koncept. Ni väljer flyg och datum, vi erbjuder olika paket som passar ert syfte med resan, med valfria tillägg av flertalet aktiviteter som vi själva rekommenderar för destinationen. Vi erbjuder bara de aktiviteter vi själva gillar, så hos oss kommer ni inte se några standardiserade turer som finns hos många vanliga turarrangörer i Dubai. Vi formar exempelvis själva våra stadsrundturer, och erbjuder flertalet alternativ av t.ex ökenupplevelser och vattenaktiviteter, allt för att matcha så många olika typer av resenärer som vanligt.

Och killarna då? Får inte de ta del av vår lokalkunskap för sina resor till Dubai undrar ni? Jodå, vi kan skräddarsy lämpliga aktiviteter för er med- maila oss på info@dittdubai.se så kan vi fixa ett resepaket åt er med- det finns t.o.m några hotell som erbjuder s.k gentleman’s nights på barerna vissa kvällar, i tillägg till ladies evenings ;)….

Vi ser så fram emot att få höra er feedback och önskemål för era kommande resor till Dubai och UAE- och att få dela med oss av våra allra bästa lokala tips till alla kunder.

Varmt välkomna till Ditt Dubai!