Afternoon tea på lyxhotell med champagne – Dubai eller Abu Dhabi

En härlig ”tjejig” aktivitet för att lyxa till det på semestern, och som bäst avnjuts i lyxhotellmiljö! Afternoon tea är nästan lika stort som Friday Brunch i Dubai (se tillägg om Friday Brunch) och serveras i olika utformningar på de flesta finare hotell. De finaste varianterna  i Dubai är på Burj Al Arab och Burj Khalifa Atmosphere, som lätt kan kosta över 1200-1400 kr per person.

Vi erbjuder er att boka in en afternoon tea på något av våra utvalda partnerhotell för denna aktivitet- i antingen Dubai eller Abu Dhabi, som inkluderar både mini-sandwiches, bakverk och scones med olika tillbehör samt kaffe och te. Ni får även ett glas bubbel/champagne per person medan ni avnjuter alla läckerheterna från tefatet. Passar även bra som lunch då utbudet definitivt är gott nog som hel måltid.

Ingår

Afternoon tea paket med ett glas bubbel/champagne på något av våra utvalda hotell i Dubai eller Abu Dhabi. Kontakta oss för info om möjliga hotell att välja mellan. Ingen transfer inkluderad, men går att lägga till för 160 SEK per person vid bokning minst 6 personer.

Tidsåtgång

Ca 2-2,5 h.

Pris

Kontakta oss för priser på alla upplevelser och tillägg!